Bucatarie Salma S1 wenghe/stejar deschis

Nu sunt suficiente produse in stoc
1.799,00 RON
cu TVA

 

Bucatarie Salma S1 cu blat termorezistent de 200 cm, culoare wenghe/stejar deschis

Caracterul Bucatariei SALMA S1 este subliniat de combinatia de culori PAL Alb la carcasa si interior , fronturile din PAL wenge si stejar pastel,dar si de manerele metalice si blatul termorezistent de bucatarie.

Setul de bucatarie SALMA S1 este o oferta pentru cei carora le place sa aiba totul la indemana. Partea superioara a mobilei de bucatarie este usor de organizat plasand cani, pahare si tot felul de mirodenii, iar partea inferioara a bucatariei este perfecta pentru tacamuri si vase de gatit. Mai mult, in partea inferioara vei gasi loc pentru instalarea unei chiuvete practice.Corpurile inferioare sunt prevazute cu picioare speciale de bucatarie reglabile pe inaltime.

Partea superioara contine: Doua corpuri superioare de 80 cm cu 2 usi din pal si un corp superior de 40 cm cu o usa cu sticla.

Partea inferioara contine: corp inferior cu 2 usi care poate fi utilizat si ca masca pentru chiuveta 80 cm, corp inferior cu 3 sertare 40 cm ,corp inferior de 80 cm cu 2 usi si polita si blatul termorezistent de bucatarie lungime 200 cm.

Dimensiuni bucatarie: ( Lungime x Adancime x Inaltime )

-Partea inferioara: Lungime 200 x Adancime 60 x Inaltime 85 cm

-Partea superioara: Lungime 200 x Adancime 32 x Inaltime72 cm

Dimensiuni pe corpuri inferioare:

-Masca Chiuveta ( x 1buc ): 80 x 49 x 85 cm

-Inferior 80 cu 2 Usi ( x 1buc ): 80 x 49 x 85 cm

-Inferior 40 cu 3 sertare ( x 1buc ): 40 x 49 x 85 cm

Dimensiuni pe corpuri superioare:

-Superior cu 2 usi geam ( x 1buc ): 80 x32x 60cm

-Superior 80 cu 2 usi ( x 1buc ): 80 x32x 60cm

-Superior 40 cu 1 usa ( x 1buc ): 40 x32x 60cm

Dimensiuni Blat termorezistent : 200 x 60cm – 1 buc

Produsul se livreaza in pachete, cu schita de montaj si feroneria necesara pentru asamblare !

Intrebari frecvente:

In cat timp se livreaza comanda?
De regula produsele pleca in aceiasi daca au fost comandate pana in orele 10:00/12:00 sau in ziua urmatoare daca au fost comandate dupa-amiaza.
Dimensiunile produsului sunt exacte?
Produsele noastre sunt masurate cu mare atentie in depozitele noastre insa poate exista o diferenta +-5 cm intre dimensiunile produsului livrat si cele de pe site.
Produsul are garantie?
Oferim o garantie de 2ani pentru toate produsele noastre insa chiar daca aceasta isi atinge termenul, vom incerca sa va ajutam in solutionarea problemelor aparute cu cea mai mare placere.
Daca ajunge deteriorat ce pot sa fac?
Incercam sa evitam aceste probleme cat de mult posibil si din acest motiv ambalam produsele cu mare atentie, insa daca apar apar probleme va garantam ca o sa va inlocuim piesa deteriorata instant prin expedierea uneia noi in aceiasi zi (in limita uman-posibila) .
Pot returna un produs?
Desigur, orice produs se poate returna in termenul legal de 14 zile.
Cum montez produsul?
Orice produs se livreaza impreuna cu schita de montaj, insa daca aceasta este pierduta se poate descarca gratuit de pe pagina produsului sau sa fie solicitata pe e-mail sau telefonic.

STEJAR DESCHIS

WENGE

Recenzii:

Clientii nostri au mai cumparat si:

No reviews

14 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Noi colectăm informaţiile tale cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile tale de consumator sau afacerea noastră (de ex. când cumperi şi/sau comanzi produse şi/sau servicii de la noi, când contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi  BRC COMPANY SRL, când te abonezi la newsletter, când completezi sondajele pentru clienți sau furnizezi feedback despre bunuri şi servicii etc.).