Bucatarie Iulia Cappucino, Carcasa pal alb/Front MDF Acrylux Capucinio Lucios, cu Blat termorezistent, 200x60x85 cm

Nu sunt suficiente produse in stoc
2.120,00 RON
cu TVA

Bucataria Iulia 2m

          Setul de bucatarie Iulia este o oferta pentru cei carora le place sa aiba totul la indemana. Partea superioara a bucatariei este usor de organizat plasand cani, pahare si tot felul de mirodenii, iar partea inferioara a bucatariei este perfecta pentru tacamuri si vase de gatit. In plus, in partea inferioara veti gasi (la nevoie) si loc pentru instalarea unei chiuvete practice transformand un corp inferior(L80 cm cu 1 polita )in masca chiuveta prin eliminarea piesei din spate PFL si a politei.

          Bucataria Iulia 2m este realizat din PAL melaminat de 16 mm, avand carcasa(cutia) din pal alb plus polita, iar fronturile (usile) din MDF acrylux lucios. Produsul este livrat pachet(demontat), in cutii din carton, cu toate accesoriile necesare asamblarii acestuia. Se monteaza respectand schita de montaj.

Contine :

  • 3 corpuri superioare egale L 67 cm
  •  1 corp inferior L80 cm cu 1 polita care poate fi folosit ca masca chiuveta
  • 1 corp inferior 3 sertare L50 cm
  •  1 corp inferior cu polita L70 cm.
Dimensiuni inferioare : L 200 x l 60 x H 85 cm
Dimensiuni superioare : L 200 x l 30 x H 60 cm

Decor:Pal Alb+usi MDF Acrylux GRI lucios , cu cant ABS de 1mm.

No reviews

14 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Noi colectăm informaţiile tale cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile tale de consumator sau afacerea noastră (de ex. când cumperi şi/sau comanzi produse şi/sau servicii de la noi, când contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi  BRC COMPANY SRL, când te abonezi la newsletter, când completezi sondajele pentru clienți sau furnizezi feedback despre bunuri şi servicii etc.).