Mobilier bucatarie Raluca K1-K2 200x60x85 cm

Nu sunt suficiente produse in stoc
1.799,00 RON
cu TVA

 Mobilier bucatarie Raluca 2m este realizat din PAL melaminat,avand carcasa(cutia) din pal alb plus polita, iar fronturile (usile) din pal nuanta k1 si k2.

Acest set de bucatarie cu blat termorezistent de 200 cm contine blat pe toata lungimea produsului.

Se livreaza in  colete, pachet demontat, in cutii din carton, cu toate accesoriile necesare asamblarii acestuia.

Se monteaza respectand schita de montaj.

Contine :

  • 3 corpuri superioare egale L 67 cm
  •  1 corp inferior L80 cm cu 1 polita care poate fi folosit ca masca chiuveta prin eliminarea piesei spate PFL si a politei
  •  1 corp inferior 3 sertare L50 cm
  • 1 corp inferior cu polita L70 cm

 Dimensiuni inferioare : L 200 x l 60 x H 85 cm
 Dimensiuni superioare : L 200 x l 30 x H 60 cm

 

ADANCIME: 60CM

LUNGIME: 200CM

INALTIME: 85CM

Intrebari frecvente:

In cat timp se livreaza comanda?
De regula produsele pleca in aceiasi daca au fost comandate pana in orele 10:00/12:00 sau in ziua urmatoare daca au fost comandate dupa-amiaza.
Dimensiunile produsului sunt exacte?
Produsele noastre sunt masurate cu mare atentie in depozitele noastre insa poate exista o diferenta +-5 cm intre dimensiunile produsului livrat si cele de pe site.
Produsul are garantie?
Oferim o garantie de 2ani pentru toate produsele noastre insa chiar daca aceasta isi atinge termenul, vom incerca sa va ajutam in solutionarea problemelor aparute cu cea mai mare placere.
Daca ajunge deteriorat ce pot sa fac?
Incercam sa evitam aceste probleme cat de mult posibil si din acest motiv ambalam produsele cu mare atentie, insa daca apar apar probleme va garantam ca o sa va inlocuim piesa deteriorata instant prin expedierea uneia noi in aceiasi zi (in limita uman-posibila) .
Pot returna un produs?
Desigur, orice produs se poate returna in termenul legal de 14 zile.
Cum montez produsul?
Orice produs se livreaza impreuna cu schita de montaj, insa daca aceasta este pierduta se poate descarca gratuit de pe pagina produsului sau sa fie solicitata pe e-mail sau telefonic.

Recenzii:

Clientii nostri au mai cumparat si:

No reviews

14 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Noi colectăm informaţiile tale cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile tale de consumator sau afacerea noastră (de ex. când cumperi şi/sau comanzi produse şi/sau servicii de la noi, când contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi  BRC COMPANY SRL, când te abonezi la newsletter, când completezi sondajele pentru clienți sau furnizezi feedback despre bunuri şi servicii etc.).