EXCEPTII DE LA DREPTUL DE RETRAGERE:
Exceptie fac doar produsele de mobilier care au fost montate sau coletele desfacute/desigilate si saltelele desigilate neambalate in ambalajul original. Prin produse de mobilier a se intelege mobila de tip corp din PAL, MDF, LEMN.
In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 zile calendaristice de la receptia produsului in depozitul firmei de unde a fost livrat. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
a) pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
b) pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;
c) pentru Comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate.
Pentru produsele acceptate de Vanzator ca fiind disponibile pentru livrare online se va emite factura proforma/factura de avans transmisa catre Cumparator prin email.

Garanțiile comerciale nu afectează garanția legală privind conformitatea produsului, conform legii 449/2003.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, se va solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. (art.14, punctul 3/OUG 34 ).
In momentul predarii produsului catre echipa de retur
 se completeaza un proces-verbal prin care partile consemneaza starea produsului si eventuale deficiente aparute.
Daca produsul este in starea de la livrare, atunci procesul verbal mentioneaza asta si pe baza lui in maxim 14  zile calendaristice de la primirea lui in depozit se returneaza sumele in contul clientului.
Daca livrarea se face prin curier
, se va consemna la Vanzator, in prezenta curierului, starea in care a ajuns produsul si se va urma, dupa caz, procedura de returnare a sumei, returnandu-i-se in integralitate sau partial suma platita pe produs.

 

Model de formular de retragere 
Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.
Catre [aici se introduce numele, adresa postala si, daca este cazul, numarul de telefon, numarul de fax si adresa de e-mail ale SC BRC COMPANY SRL]: 
Va informez/Va informam (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra (*) din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse (*)/prestarea urmatoarelor servicii (*) 
Comandate la data (*)/primite la data (*) 
Numele consumatorului (consumatorilor) 
Adresa consumatorului (consumatorilor) 
Semnatura consumatorului (consumatorilor) (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie) 
Data

Product added to wishlist
Product added to compare.

Noi colectăm informaţiile tale cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile tale de consumator sau afacerea noastră (de ex. când cumperi şi/sau comanzi produse şi/sau servicii de la noi, când contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi  BRC COMPANY SRL, când te abonezi la newsletter, când completezi sondajele pentru clienți sau furnizezi feedback despre bunuri şi servicii etc.).

Noi obținem informațiile tale cu caracter personal direct de la tine atunci când comanzi anumite produse sau servicii sau completezi un anumit formular sau când colectăm date prin observație (de exemplu, prin intermediul camerelor de securitate).

Reţine că acestea sunt doar informații despre modalitățile posibile de utilizare a datelor cu caracter personal pe care le poți întâlni vizitând magazinele si site-ul  BRC COMPANY, efectuând o achiziție la noi sau utilizând serviciile noastre. În fiecare caz, vei primi informații suplimentare clare despre scopul prelucrării datelor tale și, în unele cazuri, vom avea în plus nevoie de consimțământul tău explicit.

Nu folosim datele tale cu caracter personal în scopuri de marketing decât dacă ne spui tu că le putem folosi. 

Toate informaţiile tale cu caracter personal sunt tratate în mod confidențial și protejate corespunzător de BRC COMPANY şi/sau partenerii noştri de încredere.


-Ce informaţii colectăm direct de la tine?

Categoriile obişnuite de date pe care le colectăm de la clienţii BRC COMPANY sunt următoarele: nume, adresa, data naşterii, sexul, adresa de plată, adresa de livrare, informaţii financiare, inclusiv cardul de credit sau debit sau alte informaţii de plată pe care le furnizezi când completezi formulare pe site-ul web www.robrc.ro sau efectuezi plăţi în Magazinele BRC COMPANY sau pe site-ul web www.robrc.ro, sau când corespondezi cu noi prin telefon sau email, istoricul tău de achiziţii de produse şi servicii BRC COMPANY şi informaţii suplimentare pe care decizi în mod voluntar să le partajezi.

Când colectăm datele tale prin observaţie (de ex. prin intermediul camerelor de securitate), facem acest lucru pentru a respecta obligaţiile legale sau pentru a asigura interesele legitime, ca de exemplu asigurarea siguranţei tale personale şi a angajaţilor BRC COMPANY, protejarea proprietăţii tale personale şi a BRC COMPANY, precum şi securitatea sistemelor informatice şi mobile ale tale şi ale noastre.