Corp de bucatarie superior cu 2 usi alb

220,15 RON
cu TVA

Corp de bucatarie superior alb este realizat integral din pal melaminat alb,iar manerele cromate ii confera un design deosebit. 

Este un dulap suspendat cu 2 usi putand astfel sa il incadrati oriunde si sa va creati o bucatarie la dimensiunile dorite.

Produsul ofera un cadru modern casei dumneavoastra ,fiind ideal atat pentru spatii restranse  cat si pentru spatiile generoase.

Se livreaza in pachet(demontat), in cutii din carton, cu toate accesoriile necesare asamblarii acestuia.
Se monteaza respectand schita de montaj.

Decor: Alb

Dimensiuni : L 80 x l 30 x H 70 cm

Intrebari frecvente:

In cat timp se livreaza comanda?
De regula produsele pleca in aceiasi daca au fost comandate pana in orele 10:00/12:00 sau in ziua urmatoare daca au fost comandate dupa-amiaza.
Dimensiunile produsului sunt exacte?
Produsele noastre sunt masurate cu mare atentie in depozitele noastre insa poate exista o diferenta +-5 cm intre dimensiunile produsului livrat si cele de pe site.
Produsul are garantie?
Oferim o garantie de 2ani pentru toate produsele noastre insa chiar daca aceasta isi atinge termenul, vom incerca sa va ajutam in solutionarea problemelor aparute cu cea mai mare placere.
Daca ajunge deteriorat ce pot sa fac?
Incercam sa evitam aceste probleme cat de mult posibil si din acest motiv ambalam produsele cu mare atentie, insa daca apar apar probleme va garantam ca o sa va inlocuim piesa deteriorata instant prin expedierea uneia noi in aceiasi zi (in limita uman-posibila) .
Pot returna un produs?
Desigur, orice produs se poate returna in termenul legal de 14 zile.
Cum montez produsul?
Orice produs se livreaza impreuna cu schita de montaj, insa daca aceasta este pierduta se poate descarca gratuit de pe pagina produsului sau sa fie solicitata pe e-mail sau telefonic.

MATERIAL: ALB

Recenzii:

Clientii nostri au mai cumparat si:

No reviews

9 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Noi colectăm informaţiile tale cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile tale de consumator sau afacerea noastră (de ex. când cumperi şi/sau comanzi produse şi/sau servicii de la noi, când contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi  BRC COMPANY SRL, când te abonezi la newsletter, când completezi sondajele pentru clienți sau furnizezi feedback despre bunuri şi servicii etc.).