Set Dormitor KIM, cu Dulap, Comoda, Corp Toaleta, Pat si Noptiere, Wenge / Mesteacan

REF-67
1.850,00 RON
cu TVA

Material : 

 • Corp : PAL Melaminat Wenge
 • Front : PAL Melaminat Mesteacan cu bagheta MDF Wenge

 • fronturile sunt cu bagheta MDF

Produsul se livreaza in pachete ( 12 colete ), cu schita de montaj si feroneria necesara pentru asamblare !


Credit module TBI Bank 2.0.3

104.83 Lei x 24 rate

 Dormitor KIM - Wenge cu Mesteacan / Bagheta MDF Wenge la fronturi 

Material : 

 • Corp : PAL Melaminat Wenge
 • Front : PAL Melaminat Mesteacan cu bagheta MDF Wenge

Dimensiuni Corpuri :

 1. Dulap 4 Usi cu rafturi si bara haine ( x 1 buc ): Lungime 170 x Adancime 59 x Inaltime 200cm;
 2. Pat 2 persoane ( x 1 buc ) : Lungime 170 x Adancime 206 x Inaltime 30 / 67cm. Dimensiune saltea compatibila 160x200cm. Salteaua NU este inclusa !!!
 3. Noptiera ( x 2 buc ) : Lungime 42 x Adancime 41 x Inaltime 52cm .
 4. Comoda ( x 1 buc ) :  Lungime 73 x Adancime 43 x Inaltime 70cm .
 5. Corp Toaleta ( x 1 buc ) :  Lungime 92 x Adancime 41 x Inaltime 72 / 140cm .

Caracteristici : 

 • oglinda ( pe cele 2 usi din mijloc de la sifonier )
 • dulapul este prevazut cu 4 rafturi pentru depozitare, in partea stanga, si bara haine ( L=76cm ), in partea dreapta.
 • fronturile sunt cu bagheta MDF

Produsul se livreaza in pachete ( 12 colete ), cu schita de montaj si feroneria necesara pentru asamblare !

2 Produse
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Noi colectăm informaţiile tale cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile tale de consumator sau afacerea noastră (de ex. când cumperi şi/sau comanzi produse şi/sau servicii de la noi, când contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi  BRC COMPANY SRL, când te abonezi la newsletter, când completezi sondajele pentru clienți sau furnizezi feedback despre bunuri şi servicii etc.).

Noi obținem informațiile tale cu caracter personal direct de la tine atunci când comanzi anumite produse sau servicii sau completezi un anumit formular sau când colectăm date prin observație (de exemplu, prin intermediul camerelor de securitate).

Reţine că acestea sunt doar informații despre modalitățile posibile de utilizare a datelor cu caracter personal pe care le poți întâlni vizitând magazinele si site-ul  BRC COMPANY, efectuând o achiziție la noi sau utilizând serviciile noastre. În fiecare caz, vei primi informații suplimentare clare despre scopul prelucrării datelor tale și, în unele cazuri, vom avea în plus nevoie de consimțământul tău explicit.

Nu folosim datele tale cu caracter personal în scopuri de marketing decât dacă ne spui tu că le putem folosi. 

Toate informaţiile tale cu caracter personal sunt tratate în mod confidențial și protejate corespunzător de BRC COMPANY şi/sau partenerii noştri de încredere.


-Ce informaţii colectăm direct de la tine?

Categoriile obişnuite de date pe care le colectăm de la clienţii BRC COMPANY sunt următoarele: nume, adresa, data naşterii, sexul, adresa de plată, adresa de livrare, informaţii financiare, inclusiv cardul de credit sau debit sau alte informaţii de plată pe care le furnizezi când completezi formulare pe site-ul web www.robrc.ro sau efectuezi plăţi în Magazinele BRC COMPANY sau pe site-ul web www.robrc.ro, sau când corespondezi cu noi prin telefon sau email, istoricul tău de achiziţii de produse şi servicii BRC COMPANY şi informaţii suplimentare pe care decizi în mod voluntar să le partajezi.

Când colectăm datele tale prin observaţie (de ex. prin intermediul camerelor de securitate), facem acest lucru pentru a respecta obligaţiile legale sau pentru a asigura interesele legitime, ca de exemplu asigurarea siguranţei tale personale şi a angajaţilor BRC COMPANY, protejarea proprietăţii tale personale şi a BRC COMPANY, precum şi securitatea sistemelor informatice şi mobile ale tale şi ale noastre.