CANAPEA AURA, MATERIAL TEXTIL, CU IMITATIE PIELE, APLICE MDF, 14511095 CM

REF-242
1.400,00 RON
cu TVA

CANAPEA AURA, MATERIAL TEXTIL, CU IMITATIE PIELE, APLICE MDF, 14511095 CM


Credit module TBI Bank 2.0.3

81.70 Lei x 24 rate

Canapeaua Aura este un produs extrem de practic, ce poate fi amplasat in living, hol, 

sau chiar in dormitorul dumneavoastra. 

Este realizata pe schelet metalic,  plasa cu arcuri de tip Relaxa si burete de inalta densitate. 

Se extinde usor, prin tragerea sezutului spre inainte, obtinand astfel, un spatiu generos de dormit, cu dimensiunea de 130/190. 

Functia de canapea se obtine prin ridicarea sezutului si apasarea usoara pe acesta, moment in care mijlocul canapelei se ridica usor, 

formand o piesa de mobilier de dimensiuni reduse (145/107/90). La ridicarea sezutului vi se deschide lada de depozitare,

 ideala pentru a avea mereu la indemana lenjeria, perna si/sau pilota dumneavoastra. Tapiteria este realizata din stofa teflonata,

 ce nu se pateaza, si piele ecologica, ambele usor de intretinut si curatat. Impreuna cu canapeaua, veti primi si doua pernute cu rol decorativ.

 Disponibila si pe alte culori.

  Canapeaua se livreaza montata, fara a fi necesara interventia dumneavoastra in nici un fel.

10 Produse
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Noi colectăm informaţiile tale cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile tale de consumator sau afacerea noastră (de ex. când cumperi şi/sau comanzi produse şi/sau servicii de la noi, când contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi  BRC COMPANY SRL, când te abonezi la newsletter, când completezi sondajele pentru clienți sau furnizezi feedback despre bunuri şi servicii etc.).

Noi obținem informațiile tale cu caracter personal direct de la tine atunci când comanzi anumite produse sau servicii sau completezi un anumit formular sau când colectăm date prin observație (de exemplu, prin intermediul camerelor de securitate).

Reţine că acestea sunt doar informații despre modalitățile posibile de utilizare a datelor cu caracter personal pe care le poți întâlni vizitând magazinele si site-ul  BRC COMPANY, efectuând o achiziție la noi sau utilizând serviciile noastre. În fiecare caz, vei primi informații suplimentare clare despre scopul prelucrării datelor tale și, în unele cazuri, vom avea în plus nevoie de consimțământul tău explicit.

Nu folosim datele tale cu caracter personal în scopuri de marketing decât dacă ne spui tu că le putem folosi. 

Toate informaţiile tale cu caracter personal sunt tratate în mod confidențial și protejate corespunzător de BRC COMPANY şi/sau partenerii noştri de încredere.


-Ce informaţii colectăm direct de la tine?

Categoriile obişnuite de date pe care le colectăm de la clienţii BRC COMPANY sunt următoarele: nume, adresa, data naşterii, sexul, adresa de plată, adresa de livrare, informaţii financiare, inclusiv cardul de credit sau debit sau alte informaţii de plată pe care le furnizezi când completezi formulare pe site-ul web www.robrc.ro sau efectuezi plăţi în Magazinele BRC COMPANY sau pe site-ul web www.robrc.ro, sau când corespondezi cu noi prin telefon sau email, istoricul tău de achiziţii de produse şi servicii BRC COMPANY şi informaţii suplimentare pe care decizi în mod voluntar să le partajezi.

Când colectăm datele tale prin observaţie (de ex. prin intermediul camerelor de securitate), facem acest lucru pentru a respecta obligaţiile legale sau pentru a asigura interesele legitime, ca de exemplu asigurarea siguranţei tale personale şi a angajaţilor BRC COMPANY, protejarea proprietăţii tale personale şi a BRC COMPANY, precum şi securitatea sistemelor informatice şi mobile ale tale şi ale noastre.